Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

среда, 6 июня 2012 г.

Який дошкільний заклад найкращий на Херсонщині?

Асоціація Сільгоспвиробників Таврії оголосила результати конкурсу-огляду на «Кращий дитячий садок». У змаганнях взяли участь дошкільні навчальні заклади трьох районів області: Цюрупинського, Каланчацького та Голопристанського. До одних із переможців, ясла-садка N3 "Берегиня», завітав Голова Асоціації Федір Негой.

Переможців визначали за номінаціями по кожному району окремо: у Цюрупинському та Каланчацькому - обирали «Кращі сільські дитячі садки», а в Голопристанському оцінювали «Імідж дошкільного навчального закладу». Головним організатором змагань стала Валентина Веселова, заступник голови Асоціації сільгоспвиробників Таврії. Вона каже, цей проект поки що проводився лише на пілотному рівні, однак високі результати свідчать, що на цьому зупинятися не слід.
У змаганнях взяли участь не лише міські навчальні заклади, а й сільські. Як зазначили в Асоціації Сільгоспвиробників Таврії, усі дошкільні навчальні заклади показали себе на вищому рівні, тож і переможців не мало: дев’ять садочків. Для колективу кожного із них підготували цінні подарунки. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий