Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

пятница, 29 апреля 2011 г.

Спорт 28.04.11 Жіночий Волейбол. Жіночий Гандбол.

 Слідом за чоловічим відбувся розіграш Кубку області з волейболу серед  жінок. За призову трійку боролись команди  «Віват», «Данілов» та ХНТУ. Волейболістки техуніверситету спочатку поступились «Вівату» 0:2, а потім з рахунком 1:2 програли Данилівкам. У грі за головний трофей команда «Віват», поступившись в першій партії команді «Данілов» 17:25, перемогла суперниць у наступних двох  25:21 та 15:9. 
  Жіноча молодіжна збірна України з гандболу  успішно пройшла  кваліфікацію до Чемпіонату Європи-2011.  Наша команда виступала у п’ятій відбірковій групі разом із збірними Чехії, Словенії та Італії. Для нашого міста ці змагання стали, без перебільшення, знаковими, бо раніше, за відсутності у Херсоні цивілізованого спортзалу, про міжнародні зустрічі мова не йшла. Тепер, після  ремонту спортивних квадратних метрів, училище фізкультури не стало європейською ареною, але запросити команди з інших країн уже не соромно. Крім херсонського майданчика, збірна України, в якій грають 6 херсонок,  виступає під керівництвом херсонського  тренера.
 Першого ігрового дня  українки впевнено перемогли збірну Італії 28:21. У зустрічі Чехії зі Словенією була зафіксована  нічия - 31:31. Наступного дня збірна України перемогла команду Словенії з рахунком 26:22, тим самим гарантувавши собі вихід з групи на першому місці. В іншій грі Італія перемогла Чехію 30:20. Завершального третього дня  українки, попри програш у першому таймі 14:19, переграли команду Чехії 26:23. Словенія, в свою чергу, переграла Італію 31:27.  Таким чином, до фінальної частини Чемпіонату Європи виходять Україна зі Словенією.
 Але з фаворитами зіграти все-таки доведеться. У результаті жеребкування Україна виступатиме в групі «Б» разом із збірними Норвегії, Голландії  та Австрії. Нагадаємо, що молодіжний Чемпіонат Європи-2011 відбудеться з 4 по 14 серпня у 5-ти містах Голландії. Дивитись відео на сайті ВТВ плюс

Криваве небо, відсутність всього живого, перевага чорного та червоного кольору – діти показали яким бачать Чорнобиль. На конкурсі малюнку «Чорнобиль очима дітей» маленькі мешканці Херсона та області хто як – олівцями, фарбами, фломастерами – відобразили те, що не залишило їх байдужими. Не зважаючи на ще зовсім юний свій вік, маленькі художники, про аварію на ЧАЕС знають. Через це і взялися малювати.

Дивитись відео на сайті ВТВ плюс

Дорога чи екстремальний атракціон?

Під час зйомок на комишанській дорозі чого тільки не наслухатися. І звікон автівок, що проїзжають ямами часто звучить ненормативна лексика. Водії обурені – коли нарешті на цю вулицю прийде свято. Окремих слів назбиралося у маршрутників. Такою дорогою їм щодня доводиться робити не менше 5-ти ходок. Дивитись відео на сайті ВТВ плюс