Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

понедельник, 21 ноября 2011 г.

Всеукраїнський турнір зі спортивних танців «Відкритий кубок Херсона»

201 пара танцюристів з 17 клубів, які приїхали з 10 міст. Якщо для одних змагань така кількість учасників нереальна, то для відкритого кубку Херсона зі спортивних танців – звична математика.
Учасники з молдовського Тирасполя, київського Ірпеня, кіровоградської Олександрії, Миколаєва, Запоріжжя, Херсона та Черкас змагалися в 27-ми категоріях. Найбільшу кількість медалей зібрали вихованці Черкаського клубу «Стиль». У їх активі 35 нагород, з яких 12 – золотих, 9 – срібних та 9 – бронзових.
Зокрема, перемогами відзначилися Влад Македон та Анастасія Соломатіна в латино-американській та європейській програмах у категорії юніори 2Е і Павло Палійчук та Мілена Гук у категорії ювенали 2Е.
Серед херсонських пар найбільш вдало виступили танцюристи «Юності»: 6 стали чемпіонами і 9 призерами. Серед юніорів до 13 років перемогли Євген Василенко – Вероніка Чубенко, у загальному заліку серед дітей -Ярослав Іщенко та Христина Гірман. Відео

Спортивний басейн у Херсоні. Вже незабаром

Загальний розмір спортивного басейну 25-ть на 18-ть метрів, глибина від 1,8 до 2 метрів. Безпосередньо на місці будівництва проект презентував виконавчий директор торгівельної мережі «Оскар», депутат Херсонської міської ради Сергій Карунос.
На основні питання журналістів відповіла головний архітектор проекту ТРЦ «Суворовський» Ірина Молчанова, яка відповіла, що за розрахунковою схемою басейн абсолютно безпечний в експлуатації. Усі розрахунки виконані з урахуванням сейсмічних навантажень та вітрових навантажень.
За словами головного підрядника будівництво спортивного басейну вдасться завершити до кінця 2011. Але за планом відкриють проект через півроку. Як зазначає, Іван Глухов, президент федерації плавання в Херсонській області - це важлива подія для Херсона, адже зараз майже 80% дітей і молоді з сколіозами та іншими хворобами хребця. Він впевнений, що вода це кращий спосіб вирішення цих проблем.
Тим більше, добре, що басейн буде знаходитися в центрі Херсона. Юрій Минзя, тренер фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" каже, через те що в місті не має великого басейну, дітей доводиться возити у інші міста, зокрема такі, як Миколаїв. Відео