Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

суббота, 29 октября 2011 г.

День автомобіліста. Історія одного водія

Валентина Щербіна за кермом вже 6 років. Ідея стати таксистом з’явилася не одразу, адже спочатку машину придбала лише як засіб для пересування. І вже згодом, коли обставини змусили сісти за кермо аби заробляти на життя.
Як відомо, жінка за кермом викликає різну реакцію у чоловіків: хтось дивується, а хтось відверто насміхається. І хоча Валентина серед колег-таксистів - єдина представниця прекрасної статі, чоловіки з роботи до неї ставляться доброзичливо. Вони не лише підтримують, а й допомагають опановувати професію. Щодо пасажирів, то як каже жінка, раз на раз не приходиться.
За словами Валентина, професія таксиста – цікава та різноманітна, але й водночас небезпечна. Неприємності можуть виникнути і через переповнені вулиці і через технічні несправності авто. Проте жінка від своєї професії отримує задоволення. На дорозі намагається вести машину акуратно, не порушуючи правил.
Рішучість і відповідальність, впевненість і добропорядність – ці якості притаманні лише справжньому водієві, і не залежно якої він статі.

Відео