Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

пятница, 15 апреля 2011 г.

І холодно, і голодно…. Три дні без газу


Мешканці Цюрупинська, Голої Пристані та 15-ти навколишніх сіл все ще залишаються без газопостачання. Нагадаймо – блакитне паливо у даних населених пунктах зникло через виявлення фахівцями факту розгерметизації газопроводу високого тиску поблизу села Раденськ у Цюрупинському районі. Що саме сталося з мережею – не відомо. І якщо в оперативних зведеннях МНС зазначено – розгерметизацію спричинило втручання невстановленої особи, то у ВАТ «Херсонгаз» таку інформацію не підтверджують.

Херсонські дороги – 2011: чого очікувати?

Ями, вибоїни, тріщини - херсонські дороги – 2011. Хоча важко сказати чим вони відрізняються від доріг-2010-го або 2009-го року, проте ми дізналися, що в місті наступний тиждень має ознаменуватися початком сезону ремонту шляхів. Тож чого очікувати городянам – де ям на дорогах поменшає та на що взагалі можна сподіватися цього року? За коментарем ми звернулися до представників міської влади.
Дивитись відео на сайті ВТВ плюс

Все своє життя він присвятив педагогиці

В Херсонському музичному учілищі видбувся концерт присвячений пам’яті видатного херсонського педагога, музиканта Петра Башмакова, який пішов з життя минулого року. Серед присутніх колеги та учні Петра Миколайовича, які продовжують шанувати його творчість. Петро Башмаков все своє  життя присвятив музиці. Будучи вихованцем музичного училища він залишився там викладати.
Дивитись відео на сайті ВТВ плюс