Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

понедельник, 10 октября 2011 г.

«Асканія- Нова» восени

Всі звикли бачити біосферному заповіднику «Асканія - Нова» навесні або влітку, проте мало хто знає, що саме восени, тут починається особливий період. Степ набуває нових відтінків, а деякі тварини поринають у найпрекраснішу пору свого життя. В них починається шлюбний період.
Наразі біосферний заповідник «Асканія Нова» - є центром зосередження птахів, адже розпочався традиційний період міграції пернатих.
Наразі більшу частину пернатих у заповіднику - журавлі. За словами директора «Асканії-Нова» Віктора Гавриленка - їх нараховують близько 10-ти тисяч.
Як кажуть в заповіднику, «Асканія-Нова» - неповторна завжди. Пропонуємо і Вам у цьому пересвідчитися, хоча б з екрану телевізора. Відео

Нові тролейбуси в Херсоні

У Херсоні з’являться і нові тролейбуси і нові маршрути. Керівництву міського комунального підприємства «Херсонелектротранс» дали згоду на надання кредиту, для придбання машин. Як розповідає директор підприємства Михайло Мосін, 10 одиниць нового транспорту у місті з’являться вже на початку наступного року.
Зі слів директора підприємства, після придбання транспорту, в місті не тільки почастішає рух на діючих маршрутах а й відкриють нові та відновлять давно не функціонуючі. До того ж в планах підприємства з'єднати маршрутною лінією Херсон і Антонівку.
Головне, розповів Михайло Мосін, не зважаючи на те що підприємство бере в кредит нові тролейбуси та покращує якість обслуговування, тарифи на проїзд залишаться такими ж. Відео

Відсудити пенсію

Чорнобильці продовжують масово брати штурмом суди, аби отримати передбачені законодавством кошти. Через колізії в цьому ж таки законодавстві про пенсійне забезпечення цієї категорії громадян України, люди змушені саме таким чином добиватися перерахунку своєї пенсії. Мешканка Херсона, ліквідатор аварії на ЧАЕС Валентина Буйда ходить по судам ще з 2009-го року.  Відео

Небезпечне сусідство. Притон зовсім поруч

Сьогодні вже й не віриться: ще кілька років тому на цьому місці був охайний магазинчик, який влаштовував мешканців околиці Херсона. З часом до нього прибудували двоповерхівку. Кажуть, у ній розташовувалися склади з дорогим холодильним обладнанням. Не зважаючи на постійне відвантаження продуктів, поряд із об’єктом завжди був порядок. Місцеві не скаржилися. Але скоро все змінилося. Будівля стала нічийною.
Люди перетворили її на смітєзвалище. Місцеві кажуть – не раз помічали, як приносять пакунки. Останнім же часом сміття привозять машинами. Хто має навести лад на вказаній території? Люди впевнені – розібратися мають міські чиновники.  Відео