Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

среда, 18 мая 2011 г.

Спорт 17.05.11

1/ Українські каратисти вчергове довели свою непереможність на європейській арені. На  3-й Міжнародний дитячий турнір з кіокушин карате, який відбувся у столиці Чеської Республіки - Празі, з’їхалось близько 350 спортсменів з 9 країн. Чехія, Франція, Німеччина, Польща, Сербія, Словаччина, Австрія та Угорщина - жодній з цих команд не вдалося навіть наблизитися до медального заліку українців. У підсумку  наша  команда, на чолі з президентом Всеукраїнського Союзу кіокушин карате Сергієм Всеволодовим, посіла перше місце. З п’яти херсонців, які виступали у складі збірної, кожен повернувся з медаллю. Золото виборов Микита Пешенко. Віктор Болдарев та Артур Фришер-Брудер стали срібними призерами. Бронзу здобули Вікторія Ковалець та Владислав Герко.
2/ Другий рік поспіль переможцями обласної спартакіади з пляжного волейболу серед школярів стають представники Бериславського району. У фіналі Сергій Філіпченко та Дмитро Гладушко переграли каховський дует Андрій Ткаченко та Антон Щерба - 21:15,18:21, 15:8. Третє місце посіли Віталій Соценко та Олег Кудревський з Цюрупинського району. 
Серед дівчат, також не вперше, чемпіонками стали волейболістки з Чулаківки Юлія Міщенко та Дар’я Грунтова, які перемогли  новокаховських спортсменок - близнючок Настю та Марію Дударіних – 21:12, 21:11. Третьою була пара з Херсона: Катя Тихомирова і Олександра Філатова. Вже у вересні переможці обласної спартакіади захищатимуть честь Херсонщини на Всеукраїнській дитячій олімпіаді, яка пройде в Одесі. 
3/  Чемпіони України з ушу Ліка Марченко та Влад Бережний і надалі успішно поповнюють свою колекцію переможних трофеїв. На відкритому кубку ДЮКФП № 4,  у розділі «Саньшоу» - контактний поєдинок, разом з Лікою та Владом переможцем став і Влад Кириченко. У розділі «Таолу» - комплексні вправи знов-таки не було рівних Марченко та Бережному. Разом з чемпіонами першими стали також Сашко Фомін, Ілля Тимошенко, Артем Онищенко та Настя Компанієць. За підсумками змагань володарем кубку стала команда школи № 57 під керівництвом тренера Олександра Бережного. 
Дивитись відео на сайті ВТВ плюс: http://www.vtvplus.com.ua/news/idnews/773

І юшка стане делікатесом…?

Нерест у пониззях Дніпра опинився під загрозою. Через відсутність весняного паводка і низької пропускної спроможності греблі Каховської ГЕС раптово впав рівень води. Нерестовища осушені. Екологи впевнені, Дніпро може залишитися без молодняка. На гідроелектростанції кажуть – не заповнені і сусідні водосховища, а відтак змушені підтримувати санітарний пропуск води власними силами. Дивитись відео на сайті ВТВ плюс: http://www.vtvplus.com.ua/news/idnews/771

Хвиля невдоволення росте

Київ, Львів, Житомир, а тепер – Херсон. Слідом за іншими містами України серія громадських слухань щодо нових розмірів квартплати триває в нашому місті. В тому, що назва в заходу гучна, а на ділі – це суцільне непорозуміння, переконалася знімальна група телеканалу ВТВ плюс. Ми побували на слуханнях в історичному центрі Херсона – об 11-ій ранку в дворі будинку по вулиці Комсомольській, 16, не багатолюдно, проте галасливо. Всі, хто зміг прийти та відпроситися з роботи на нові тарифи дивляться більш, ніж з обуренням. Люди не розуміють – навіщо їх піднімати, коли роботи ЖЕКу не видно роками.

Дивитись відео на сайті ВТВ плюс: http://www.vtvplus.com.ua/news/idnews/770