Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

четверг, 14 апреля 2011 г.

Перший крок до бізнес-кар’єри

У стінах Херсонського Національного технічного університету відбулося урочисте підведення підсумків конкурсу для студентів «Стипендія  Bosch Service «Автопланета» - перший крок до бізнес-кар’єри». Проект стартував у березні і тривав місяць, протягом якого студенти з екскурсією відвідали автотехнічний центр, а свої враження та пропозиції могли виразити у науковій роботі «Концепція створення сучасного СТО. Ваше бачення успіху». Власне за нею і визначали переможців, які протягом трьох місяців отримуватимуть іменні стипендії.
Дивитись на сайті ВТВ плюс

«Поїхали!»



Від знаменитого гагарінського вигуку «Поїхали!» і дотепер – півстоліття. В Херсоні 50-тиріччя з дня першого польоту людини в космос відзначили по-особливому. В єдиному на півдні України планетарії, який носить ім’я Юрія Гагаріна, цього дня на прихильників астрономії чекали одразу декілька новинок. Для всіх космос став ще ближчим - вдягнувши спеціальні окуляри, побачити сонячну систему бажаючі вже можуть  в стереоформаті.
Дивитись на сайті ВТВ плюс.

Без блакитного палива



На Херсонщині понад 17000 людей залишилось без газу. За статистикою МНС при обстеженні газопроводу "Херсон - Крим" працівники підприємства ХарківТрансГаз виявили розгерметизацію мережі, якe спричинило втручання стороньої особи. До рослідування факту дестабілізації газопостачання населення долучилися співробітники МВС та СБУ. Без блакитного палива залишилися мешканці Цюрюпинська, Голой Пристані та навколишніх сіл. Наразі у двох містах та селах розташованих поблизу тривають відновлювальні роботи, сама аварійна ситуація ліквідована, але коли точно люди отримають газопостачання сказати складно, оскільки з метою дотримання прав безпеки необхідно перевірити кожен будинок, куди постачається газ у зазначених населених пунктах.