Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

пятница, 21 октября 2011 г.

Баскетбол. Чемпіонат Херсона . 2 тур. Футзал. Чемпіонат Херсона. 3 тур

У другому турі чемпіонату міста з баскетболу було проведено три зустрічі. У першій «Авто-Плаза» перемогла команду Нової Каховки – 89:80. 27 очок на рахунку Олександра Жужи. У другій – баскетболісти ДЮСШ №5 ледь переграли супротивників з техуніверситету – 89:84. Володимир Сименко з п’ятої спортшколи здобув для своєї команди 42 очки і став найрезультативнішим гравцем туру. І в третій грі новокаховчани без проблем розібралися зі «Славутичем» – 105:59. 39 очок здобув Олексій Щепкін. На часі чемпіонат із шістьма балами очолює Нова Каховка, проте команда вже провела чотири гри, у двох з яких поступилася. За нею - «Авто-Плаза», у якої чотири очки, але, на відміну від лідера, дві гри в запасі і жодного програшу. І замикає трійку з трьома очками ДЮСШ № 5.
Після жалюгідної поразки від команди «Темп-2», хлібодарівський «Колос» відігрався на його старшому братові. Таким безпомічним, як у третьому турі, чинний чемпіон міста ще не виглядав. Пропущений на 20 хвилині м’яч, темпівці відквитали на 33-й. Та вже за сім хвилин пропускають вдруге. Відзначився 37-ий номер «Колоса», який в протоколі значиться як Пухта М. 2:1. Після чого наставник «Темпа» Олег Богомол випускає п’ятого польового. Такий хід одразу приніс свій результат. Євген Сопяніченко – 2:2. Проте після встановленого паритету микільці продовжили грати без голкіпера, за що і поплатилися. 46-а хвилина – і Пухта М. робить хет-трік. Навіть після третього м’яча воротар у рамці «Темпа» не з’явився, зате з’явився четвертий м’яч. На 49-ій забиває Шпартко В. 4:2.
За підсумками трьох турів вищу лігу із сімома очками очолює Батьківщина. За нею – два «Темпи». Корабел йде останнім.
У першій лізі лідирує «Джон Говард», на другому – «Оптіма-Фарм», «Асканія» – третя. Четвертий тур відбудеться 23 жовтня. Відео

Ніжне мистецтво чоловічими руками.

Адже на виставці представлені тільки чоловічі роботи. Свої витвори до Херсону надіслали 35 художників із 14-ти країн світу: Австріліїї, Америки,Франції, Японії та інших. Серед них є і український майстер Андрій Шнайдер. Ніяких обмежень щодо текстильних технік та матеріалів немає. Художники використовують різноманітні технології, експериментують з формою, об’ємом та площиною. Тематика – також вільна, адже чоловікам свобода подобається усюди. Виставка була представлена на 16-й конференції європейської Текстильної Організації. В інші міста картини не поїдуть – Херсон завойовує ім’я текстильної столиці України. Виставку відвідали немало любителів культури. Серед них – досвідчені художники та юні початківці в області образотворчого мистецтва. За словами організатора, виставка художнього текстилю буде проходити щороку. Можливо, наступного разу до Херсона приїдуть не тільки картини, і й їх закордонні автори. Відео http://www.vtvplus.com.ua/lang/ua/news/kherson/31752-nzhne-mistectvo-cholovchimi-rukami.html

Ціна неякісного пального

Ціна на бензин зростає. А якість падає. Аби в цьому упевнитися, ніяких експертів не потрібно. Всі недоліки неякісного дизельного палива водії відчувають на собі.
Про те, що дизельне паливо на більшості автозаправних станціях Херсонщини не відповідає ніяким стандартам, зазначають і на станціях техобслуговування. Кажуть, за останні роки клієнтів побільшало.
Деякі водії запевняють, краще заправлятися лише на перевірених автозаправках. Адже, купуючи дешевий бензин можна легко «натрапити» на неякісний продукт.
Щоб убезпечити свою машину, фахівці рекомендують не гнатися за відверто низькими розцінками - велика ймовірність напоротися на розбавлений бензин. З іншого боку, висока ціна не завжди гарант бездоганної якості. Краще надавати перевагу перевіреним ( довіреним, відомим) маркам.
Щоб розрізнити якісне пальне, водіям варто володіти декількома методами. Перший - розітріть невелику краплю бензину на пальці і відразу відчуєте результат. Якщо масляниста рідина швидко випаровується і на шкірі нічого не залишається, то бензин чистий, без сторонніх домішок. Інший метод передбачає використання фільтрувального паперу, на який можна капнути краплю бензину і подивитися на результат: поява темних розводів на папері означає - бензин неякісний. Відео

Працівники херсонського бавовняного комбінату масово готують позови до суду

Голова профспілкового комітету бавовняного комбінату Любов Фальченко допомагає оформлювати документи. Як каже, майже кожного дня – кабінет переповнений людьми. Як каже Любов Фальченко, наразі на комбінаті працює близько 750 чоловік. Загальна заборгованість по заробітній платі складає більше 7 мільйонів гривень. Частину – близько 2-ох мільйонів, вже відсудили через Прокуратуру. Вдалося це близько 350 працівникам «ХБК». Інші налаштовані більш ніж рішуче. Відео