Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

вторник, 20 декабря 2011 г.

В’їзд вантажівок до Херсона відрегулюють

З кожним роком у Херсоні збільшується вантажопотік. Дивуватися нічому – специфікою міста з двома портами завжди були перевалка і транзит вантажів. Втім, разом із цим перед обласним центром давно постала проблема розміщення великогабаритного транспорту. І якщо, два роки тому у Херсоні, здавалося б, вирішили проблему – відкриттям спецмайданчика за містом, то кілька тижнів тому великий транспорт знову з’явився у центрі. Пік скупчення машин на вулицях навколо морського торговельного порту прийшовся на п’ятницю. На самому підприємстві пояснюють – ситуація спричинена напливом вантажу з інших регіонів. Мовляв, під кінець року немало підприємств прагнуть будь-що позбутися неякісного зерна. В кінці 2009-го, який видався лютою зимою, вантажівки заблокували в’їзди до Херсона, не вибрашись зі снігової пастки. З тим, щоб ситуація не повторилася, влада збирає оперативний штаб. До нього увійдуть представники низки контролюючих інстанцій. В’їзд великогабаритного транспорту регулюватимуть. Відео

Фінал конкурсу дитячого малюнку «Намалюй свою казку»

Напередодні Дня Святого Миколая у Херсонському обласному театрі ляльок вітали переможців. На час, коли припинили прийом малюнків, до редакції надійшло близько шестисот робіт з усіх районів Херсонської області і навіть зі Львівської.
За словами членів журі оцінювати роботи було складно, адже окрім віку конкурсантів, враховували рівень їх художньої підготовки, і самостійність виконання малюнку. Маленькі автори представили роботи в різних форматах та стилях, розфарбовані фарбами, фломастерами, олівцями, навіть був малюнок на склі. Усі роботи зовсім різні, але їх об’єднує абсолютний позитив. Тому і переможців так багато, аж тридцять!
У ляльковому театрі на переможців чекали веселі розваги, солодощі, подарунки. Конкурс дитячого малюнку від телеканалу ВТВ плюс підтримав Херсонський міський голова Володимир Сальдо!
Кожному переможцю конкурсу Володимир Сальдо подарував книгу із серії «Енциклопедія». На перших сторінках міський голова особисто написав теплі побажання. Призи підготували і спонсори конкурсу – «Растішка» від компанії DANONE, морозиво торговельної марки «Ласка», система аптек «Крок», мережа магазинів «Бюрократ», бізнес дім «Бордо» мережа дитячих супермаркетів «Тралі-Валі».
Як кажуть батьки маленьких художників, перемога у конкурсі стала для них гарним стимулом для участі у наступних конкурсах від ВТВ плюс.
Усі малюнки, навіть ті, що надійшли після оцінки журі ми покажемо в дитячій програмі «Казковий острів». А тим часом на глядачів телеканалу чекають нові сюрпризи. Тож дивіться ВТВ плюс, беріть участь у наших наступних конкурсах та перемагайте. Відео

Працівники Херсонського бавовняного комбінату не здаються

Працівники ХБК до акції протесту готувалися посилено - вийшли з плакатами. Доволі красномовними.
Як кажуть у профкомі ХБК, жодних результатів після минулого масового виходу робітників бавовняного комбінату на пікет у центр Херсона, досі немає. Хоча тоді надію дали.
Чи бути роботі та чи бути зарплаті – на питання та вимоги пікетувальників вийшов відповісти заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації В’ячеслав Білий.
В те, що щось зміниться найближчим часом у працівників ХБК надії мало, та все одно руки опускати не збираються, вже готуються до наступної акції протесту. Відео

Херсонщина переживає тяжку втрату

Всебічно розвинена і талановита особистість, випускник Херсонського державного університету, він усе своє життя пов’язав з цим навчальним закладом та Херсоном. Керівник держбюджетної наукової теми Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України з історії європейського театру і драматургії, президент Херсонської обласної організації Малої Академії наук України, голова обласної організації Асоціації культурологів України – його посади та звання можна перелічувати ще довго. Нагороджений багатьма медалями і орденами, знаками, автор близько 200-т наукових праць, Олег Мішуков викладав і ставив вистави у Москві, став академіком Академії педагогічних наук Росії, і залишався відданим Херсону. Ми його знаємо як режисера-постановника театральних вистав, всіх великих та значущих для нас свят, таких, як День міста, як автора і ведучого телевізійних програм, талановитого викладача та організатора. За його ініціативи створений Херсонський академічний Ліцей при ХДУ, директором якого він залишався до останнього. Олег Мішуков багато встиг зробити за своє життя, та ще більше – було у його планах. Учитель і наставник з великої літери він пішов, залишивши після себе слід в історії не лише Херсона, а й України. Відео