Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

пятница, 23 декабря 2011 г.

У Херсоні шукають винуватця ДТП, який втік з місця події

Внаслідок ДТП 47-річний водій мопеду - мешканець Миколаївської області – загинув на місці. Винуватець дорожньо-транспортної пригоди зник, залишивши на місці аварії свій автомобіль. У ньому знайшли документи 27-річного херсонця – його і підозрюють в скоєнні ДТП. Якщо хтось володіє інформацією про місцезнаходження водія, причетного до дорожньо-транспортної пригоди, можна звертатися за телефонами – 102, 43-25-36 або 43-25-35. Відео

Додаткові потяги, куди зможуть поїхати херсонці?

Юлія Гавриленко мешканка Херсона, теж поспішає до каси, на новорічні свята дівчина хоче навідатися до рідних у Полтаву. Через скасування потягів, побачити близьких не вдавалося близько трьох місяців.
За даними південної залізниці таке рішення прийняли через «велику соціальну значущість маршруту Херсон - Харків». Окрім цього, «Укрзалізниця» запустила прискорений потяг сполученням Керч – Миколаїв, який замість дванадцяти годин, долає відстань від станції до станції за шість годин. Щодо додаткових потягів на новорічні свята, цього річ їх буде небагато.
Як кажуть самі херсонці, купувати квитки краще завчасно, наприклад за місяць, адже в інакшому випадку доведеться шукати альтернативний вид транспорту, зазвичай дорожчий ніж потяг.
У 2011 сюрпризів від «Укрзалізниці» було багато, чого ж тоді очікувати в наступному році? Відео

Для кого забороняють піротехніку ?

Згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення заборонено продавати піротехнічні вироби та вибухові засоби на ринках та інших невстановлених місцях, зокрема автобусних зупинках та підземних переходах. Щороку в Херсоні проводять рейди з виявлення неліцензійних піротехнічних виробів. Проте після цих заходів петарди з прилавків не зникають. Спостерігаємо стандартну для передноворічного тижня картину. Помітивши знімальну групу, реалізатори з місця зникають. Продавати петарди та феєрверки дозволено лише у спеціалізованих магазинах та при наявності відповідного дозволу. Крім того, заборонено відпускати такий товар дітям до 16 років. Втім, хто із нас не ставав свідком дитячих забавок з петардами на вулиці просто-таки серед білого дня. Реалізаторам добре відомі всі ці правила, проте майже ніхто їх не дотримується. Новий рік ще не святкували, а у Херсоні вже є перші жертви. Прикладом став випадок у Таврійському. 14-річний хлопець отримав опіки обличчя та плечей через петарду, яку необережно хтось кинув із сусіднього балкону. За даними МНС, постраждалі від використання піротехніки є щороку. Відео