Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

понедельник, 19 декабря 2011 г.

Спорт. Дайжест

Хокей. Дніпро(Херсон)- Оріон(Миколаїв) – 15:4
«Дніпро» продовжує переможну ходу. Розгром «Оріона» розпочали Іван Павлишин та Валерій Стрілков. Уже на 23 секунді миколаївці були в ролі наздоганяючих. Ще за хвилину відзначається Сергій Остапенко з передачі Романа Дрозда. Потому тричі закидає Куц і одну шайбу Пойда. 6:1 – після першого періоду. У другому херсонці вирішили перепочити і закинули лише 3 шайби. В останньому періоді оріони пропустили 6 шайб, натомість забили – 2-і. Одна з них – автогол Дрозда. У підсумку – 15:4. Після ігор 17-18 грудня, в яких «Легіон» зіграє з «Ведмедями» та «Дніпром», команди згідно набраних очок будуть розділені на два дивізіони.
Футзал
Стартував груповий раунд Кубку Федерації. У кожній з груп команди провели по дві гри. У квартеті «А» «Батьківщина» переграла «Джона Говарда» – 12:5, «Справедливість» - «Асканія» – 5:3. У другій четвірці «Темп-2» пройшов «Обленерго» – 13:5. А от інша зустріч видалась як мінімум дивною. Команда з вищої ліги – «Оскар» з мінімальним відривом 5:4 перемогла «Резтех». Команду, яка знаходиться на останньому місці першої ліги. У групі «С» «Темп» переграв «Батьківщину молоду» – 7:3, а зустріч «Корабела» з «Аграрником» завершилась нічиєю – 7:7. У квартеті «D» «Водоканал» розійшовся з «Оптімою» – 7:2, «Колос» декласував «Локомотив» – 14:2. Цієї неділі команди зіграють 8 тур чемпіонату.
Баскетбол
У швецькому місті Хапаранда відбувся вже 31-й міжнародний турнір з греко-римської боротьби «HaparandaCup». Традиційно найбільшу кількість нагород зібрали росіяни. В української збірної – 3 срібла та 2 бронзи. Другими в своїх категоріях стали Дмитро Цимбалюк, Андрій Бєлих, Володимир Тесленко. Третю сходинку розділили Віталій Кононов та херсонець Дмитро Гусєв під керівництвом тренера Яшара Насирова.

У цьогорічних змаганнях з плавання знову перемогли херсонці. Золото обласної спартакіади серед школярів здобули Ганна Трофімчук, Ігор Яценко, Аліса Дьоміна та Олег Савін. У загальнокомандному заліку друге місце посіла команда Генічеського, третє – Горностаївського районів.

Навіть ритуальні танці Сергія Мантули не врятували його команду від поразки. Другий тур поспіль ХНТУ не вдається перемогти. У попередньому раунді вони поступилися новокаховчанам, тепер «Блефу» - 59:65. Мала шанс виграти команда «Держуніверситету», але вчергове ним не скористалася. ХДУ - Н. Каховка – 62:66. Останні, у рамках 9-го туру, провели ще одну зустріч проти «Авто-Плази». Тут перевага була за лідером чемпіонату – 109:91. «ДЮКФП №5» – «Славутич» – 69:52. Автомобілісти зберігають за собою першу сходинку, за ними – «Н. Каховка» та клуб фізпідготовки. «Техунівеситет» опустився з другої на четверту позицію. Відео

На Херсонщині орудують зухвалі "металісти"

За крадіжку з діючого залізничного полотна затримано двох безробітних мешканців Велоолександрівського району. 24 та 19 років. Хлопці вирішили чого добру пропадати. Озброївшись інструментами вночі друзі прийшли на місце яке примітили. Демонтаж колії завдав для Залізниці збитків майже на 10 тис. гривень. Виручили ж за метал зловмисники копійки- 200 грн. У відношенні злодіїв вже порушено кримінальлну справу. Їм світить реальний строк за гратами. Відео

Як це жити в аварійному будинку?

Для мешканки Херсона Олени Карякіної це буденність, адже її квартира знаходиться на останньому поверсі аварійного будинку. Жінка знає як це – жити у постійній волозі. Покрівля будинку вже давно потребує капітального ремонту.
Будинок на вулиці Рози Люксембург, 1а, давно вважається аварійним, і згідно з державною програмою підлягає знесенню. Тож проводити роботи по його поточному ремонту ніхто не збирається, не має сенсу, адже будинок постійно деформується. Як каже Олена, мешканці будинку неодноразово зверталися до представників влади, з проханням розібратися у ситуації, але чули лише обіцянки. На відселення з будинку вже не розраховують, сподіваються хоча б на ремонт покрівлі.
Таких будинків у Херсоні 20, в них проживає більше трьох тисяч осіб. З метою запобігання виникненню аварійних ситуацій, пов'язаних з руйнуванням житлових будинків "гнучкої" конструкції в місті діє спеціальна програма. Однак, як бачимо на прикладі цього будинку, вона взагалі ніяк не діє. Причина, як завжди одна і та ж - фінансів не вистачає. Відео