Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

среда, 12 октября 2011 г.

Баскетбол.11-ий відкритий чемпіонат Херсона. 1тур , Футбол. 12тур.Гр «А».Украгроком - Кристал – 2:2.

Стартував уже 11-ий відкритий чемпіонат Херсона з баскетболу. За найвище звання боротимуться шість команд. Сезон було розпочато з нагородження переможців попереднього чемпіонату команди «Зевс». У першому турі було зіграно три гри. У першій – команда ДЮСШ №5 поступилася новокаховчанам – 75:86. У другій – «Авто-Плаза» - це колишні «Зевси» - розгромила команду держуніверситету – 117:60, і в останній зустрічі «Нова Каховка» з мінімальним відставанням поступилася баскетболістам техуніверситету - 79:80. Найрезультативнішим гравцем туру став Олександр Жужа, на його рахунку 43 очки. Чергові ігри відбудуться 16 жовтня.
З огляду на гру, яку продемонстрував «Кристал» в останніх трьох турах, 11-е місце в турнірній таблиці здається тимчасовим. Після домашнього матчу проти «Скали», в якому херсонці виграли 2:1, наступну гру наша команда провела на виїзді проти «Украгрокому» з Головківки. Попри те, що господарі, на противагу трьом кристалівським, мають в активі шість перемог і посідають поки недосяжне для нас п’яте місце, переграти херсонців так і не змогли. Більш того, відкрити рахунок «аграрникам» вдалося лише наприкінці першого тайму. Зі штрафного відзначився Андрій Марущук. По перерві Віталій Швець подвоює рахунок. Потім почали забивати підопічні Новікова. На 79-й хвилині з пенальті відзначається Олексій Мазуренко, а на 90-й – Андрій Барладим. Нічия - 2:2.
Після 12-го туру розташування команд зазнало мінімальних змін. Групу «А» й надалі очолює тріо «Суми», «Десна», «Енергія». «Прикарпаття» піднялося з 9-ої на 8-му позицію, тим часом «Кристал» опустився з 10-ої на 11-ту сходинку. 13-ий тур херсонці зіграють вдома 15 жовтня проти «Єдності» - команди, яка впевнено посідає останню сходинку. Відтак, вважати, що число 13 може стати нещасливим, підстав немає. Відео http://www.vtvplus.com.ua/lang/ua/news/kherson/31679-basketbol11-iy-vdkritiy-chemponat-hersona-1tur-futbol-12turgr-aukragrokom-kristal-22.html

Села Херсонщини потерпають без пожежних дружин

Ситуацію відчули на собі мешканці Олексіївки, що в Голопристанському районі. Люди не можуть оговтатися від недавньої пожежі, в якій загинув 25-річний хлопець. Вогонь сусіди гасили гуртом, всіма можливими засобами, які тільки були під рукою. З палаючої хати допомогли вибратися братові і сестрі Сашка, а от сам він виявився заблокованим – зі сльозами на очах розповідає про ті події Валентина Черемисова.
Біди, принаймні, у такому масштабі, могло не статися, впевнені сусіди. Олександра мала б врятувати місцева пожежна команда. Але такої в Олекіївці не існує. Найближчий же підрозділ розташовано аж у районному центрі. На підмогу його співробітників люди навіть не розраховували. Кажуть, надто далеко.
У сільській раді на створення пожежної дружини поки що жодних планів. Кажуть, який зиск складати кошторис, якщо грошей немає. Для порівняння - бюджет Олексіївки, на території якої мешкає 970-т чоловік – 320-ть тисяч гривень. Пожежний автомобіль коштує мільйон.
Відео

Вчорашні студенти – сьогодні безробітні

У 2011-му зі студентських лав на облік у Херсонський Обласний Центр зайнятості направились 320-ть випускників. Серед них і Олена Леденьова. Фахівці центру зайнятості кажуть, безробітна молодь за останні роки - поширене явище. Серед основних причин - професійно-кваліфікаційний дисбаланс на ринку праці. Випуск економістів, психологів, соціальних працівників та програмістів значно перевищує потреби в цих спеціалістах. Відео