Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

пятница, 25 мая 2012 г.

У яких садках Херсона є нові ігрові майданчики?

Кілька видів гойдалок, гірки та шведські стінки – похвалитися таким різновидом ігрового обладнання можуть не у кожному садочку Херсона. Через нестачу фінансування, дітлахам доводиться задовольнятися каруселями радянських часів. Змінити цю проблему вирішила мешканка Херсона Катерина Цігорлаш.
Гойдалки, що знаходяться на подвір’ї ясла-садка № 77 пам’ятає ще з дитинства, сама виховувалася в цьому закладі, наразі тут навчається її син. Аби урізноманітнити ігровий майданчик рідного садочка, жінка звернулася до громадської організації, зокрема до її керівника та депутата міської ради Андрія Путілова. Звісно, завдяки спільним зусиллями батьків та вихователів старі ігрові майданчики мають належний стан та вигляд. Та, як зазначають у садочку, необхідно встановлювати й нові гойдалки та турніки. А на це, як кажуть, коштів не вистачає. Депутат Херсонської міської ради Андрій Путілов каже, останнім часом проблемою нестачі ігрових майданчиків у місті здебільшого переймаються самі городяни. Він зазначив, що до громадської організації все частіше надходять листи від мешканців з проханнями допомогти встановити нові турніки чи каруселі. Ще один навчальний заклад Херсона, у якому встановили нові ігрові спорудження - ясла-садок № 40. Ініціатором такого благоустрою - теж став батьківський комітет. Як зазначила Людмила Капінос, завідуюча освітнього закладу, тепер у дітей - більше варіантів, як провести час на літньому майданчику. Андрій Путілов підкреслив, що дитячий майданчик - це подарунок не від нього особисто, а від колективу механічного заводу.
Такому подарунку раді не лише діти, а й батьки. На думку дорослих, нові гойдалки відпрацюють не менше тих, що вже були у садочку. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий