Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

четверг, 24 мая 2012 г.

Нові правила торгівлі. Усі «за» і «проти» обговорювали на громадських слуханнях

Бронювання робочого місця, ціна на туалет та норми в’їзду продавців на територію ринку – у Херсоні обговорювали нові правили торгівлі на міських ринках. На заході зустрілися ті кому не байдуже до нововведень - підприємці, директори ринків та представники міської влади.

Як кажуть торговці, день для громадських слухань зовсім - не вдалий: майже усі на своїх робочих місцях. Тож на початку зборів – не людно: до сорока осіб. Перша частина слухань – розпочалася. Ознайомившись з нововведеннями, підприємці спробували внести свої корективи. Як виявилося, їх не багато, та серед найболючіших питань – послуги, за окрему плату.
Громадські слухання: частина друга. Свою думку щодо пропозицій підприємців висловлює адміністрація ринків. Використання туалету, вантажно-розвантажувальні роботи та транспортні послуги, як кажуть керівники - безкоштовний лише сир у мишоловці. Зробити ці послуги безоплатними - не має можливості, адже це завдасть великих збитків.
Крім цього підприємці, підняли питання щодо обов’язкового оформлення договорів з адміністрацією ринків, адже, як кажуть, цей пункт Правил майже не виконується. Однак, через суперечки двох сторін, вирішити цю проблему не вдалося. На громадських слуханнях була також спроба розглянути питання щодо перегляду тарифів на електроенергію й водопостачання, та вартість одного торгівельного місця на ринку. Проте ці пропозиції так і не розглянули. Найближчим часом, депутатська комісія має винести остаточне рішення. Однак для кого ці нововведення будуть дохідними? Це питання поки що не має відповіді. Сподіваємося, що профільний комітет враховує всі зауваження. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий