Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

вторник, 24 апреля 2012 г.

Дороги, громадський транспорт, бензин та водії - над чим шуткують на КВН ЮІР?

Чотири години сміху та оплесків. У Херсоні школярів з усього півдня України перевіряли на жартівливість. В обласному центрі відбулися зональні змагання шістнадцятого Всеукраїнського конкурсу КВН юних інспекторів. На грі зустрілися шість команд з Одеси, Миколаєва, Севастополя, Запоріжжя та АР Крим. Наше місто представляли учні загальноосвітньої школи № 1.
Організаторами зонального фіналу виступили регіональні управління ДАІ, обласні управління освіти і науки, молоді та спорту. Мета конкурсу: виховання в молоді дорожньої культури, а також задля попередження дитячого дорожньо – транспортного травматизму. Завдання команд ЮІР презентувати на сцені свої знання з правил дорожнього руху, однак, найголовніше, відповідно до формату КВН – цікаво і творчо. Учасники мають відрізнятися особистим стилем, оригінальністю способів подачі матеріалу та неповторними імпровізаціями. Тож перед усіма учасниками гри стояло не просте завдання.
Перше місце у конкурсі КВН ЮІР зайняла одеська команда «Навігатор». У цій грі школярі приймають участь вже третій рік поспіль, як кажуть, завжди займали призові місця. Як зауважують одесити готуватися доводиться багато. Не зважаючи на те, що захід має бути веселим, не слід забувати наскільки складна тема – «Безпека дорожнього руху».
Херсонська команда «3Д» теж стала призером КВН ЮІР, школярі зайняли третє місце. Найбільшу кількість балів херсонці здобули на конкурсі «Розминка». Як розповідають, виступати було трохи складно, адже херсонські глядачі – найсуворіші судді. Намагалися, «не впасти обличчям в бруд».
По завершенню заходу команди-переможці отримали відзнаки та призи від організаторів конкурсу.
Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий