Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

понедельник, 26 марта 2012 г.

Як треба працювати над підвищенням інвестиційної привабливості міста?

В обласному центрі вирішували, як розвивати та популяризувати, те що маємо. «Асканія-Нова», Чорноморський біосферний заповідник, Олешківські піски - про можливості туристичних об’єктів регіону говорили під час круглого столу в художньому музеї імені Шовкуненка.
Свої думки він висловив в рамках круглого столу «Херсонщина туристична», що відбувся у художньому музеї імені Шовкуненка. Андрій Путілов звернув увагу на проблемні моменти в розвитку туристичної діяльності нашого регіону.
Серед основних пропозицій депутата – привернути увагу до проблеми розвитку туризму якомога більше людей. Головне залучити не лише небайдужих людей, а й ініціативні громадські організації, підприємства. І найголовніше, людей, які безпосередньо пов’язані з туристичною діяльністю - туроператори, адміністрація готелів, керівники ресторанів, пансіонатів, оздоровчих і розважальних центрів, краєзнавців та представників різних національностей, релігійних конфесій Херсонщини.
Усі небайдужі люди можуть позмагатися у конкурсі «Херсон – місто сонця». Від його учасників чекають пропозицій щодо популяризації найцікавіших куточків Херсонщини. Як зазначають організатори конкурсу, проекти-переможці згодом можуть успішно працювати над підвищенням інвестиційної привабливості регіону. Подібні конкурси учасники громадського об’єднання вже оголошували, зокрема змагання на кращий логотип міста та кращий фільм про Херсон.
Як зазначає Андрій Путілов, роботи в цій сфері ще багато. Тож зупинятися на цьому учасники його організації не збираються. Каже, головне що є з ким працювати, адже ініціативних людей в Херсоні багато. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий