Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

понедельник, 26 марта 2012 г.

Туризм на Херсонщині - проблеми та перспективи

Головна тема заходу: «Розвиток внутрішнього та в’їзного туризму». Організатором зустрічі виступила Херсонська Торгово-Промислова палата.
Учасники круглого столу – всі, хто має відношення до туризму. Зокрема, власники та керівники туристичних об’єктів, розробники екскурсійних маршрутів, краєзнавці, представники навчальних кіл та громадських організацій. Ігор Цуркан, доцент кафедри туризму Херсонського державного університету, зазначає, наразі питання розвитку цієї галузі дуже актуальне. Адже проблем у цій сфері достатньо: зокрема незадовільна екологічна ситуація, відсутність належних транспортних зв’язків, а також херсонського туристичного продукту, який би знали за межами не лише області. На сьогодні, за словами фахівця, нові напрямки розвитку туризму області недооцінені.
Під час круглого столу, його учасники представили близько п’ятнадцяти проектів. Зокрема, презентували туристичні маршрути окремими куточками Херсонщини. Усі тури розраховані від одного дня до двохтижневого відпочинку. Серед них – мандрівка садибами зеленого туризму, історико-розважальними комплексами, регіональним Ландшафтним Парком «Кінбурнська Коса».
За результатами круглого столу, визначилися з першими кроками. Завдання на найближчий час - організувати інформаційно - туристичний центр та комітет з питань туризму при Торгово-Промисловій палаті, учасники яких займатимуться популяризацією туристичного продукту області по всій Україні.  Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий