Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

среда, 7 марта 2012 г.

Увага! Оголошено конкурс!

Його назва - «Херсон місто сонця!». Переможець отримає подарунок – ноутбук. Конкурс проходитиме за підтримки депутата Херсонської міської ради - Андрія Путілова, який є одним із представників журі.
Дитячо-юнацьку кінофотостудію «Кінокімерія» відкрили в травні 2010 року. Її мета - відродження молодого кіноаматорства в Херсонській області, а також для об'єднання всіх тих, хто захоплюється мистецтвом кіно та фотографії. Керівниками студії є - викладач курсу фотографії Олексій Голубков та заслужений працівник культури Віктор Бикодир.
Як зазначає Віктор Бикодир, за два роки існування кінофотостудії «Кінокімерія» в Херсоні, сформувався творчий дитячо-юнацький колектив, який гідно представляє Херсонщину на Всеукраїнських та міжнародних кінофестивалях. Наприклад, минулого року учні дитячо-юнацького об’єднання прийняли участь у п’ятому Міжнародному фестивалі «Кінокімерія». Їх роботи займали визначні місця і на інших творчих конкурсах, зокрема, Фестиваль дитячого кіно «Білі ночі», що проводився у Санкт-Петербурзі та Болгарський фестиваль екологічного фільму. Аби талановита молодь змогла розвивати свої здібності й далі вихованцям студії Андрій Путілов подарував професійний комп’ютер для відеомантажу.
Діана Подолякіна – учасниця студії вже два роки, за цей час в неї з’явилося декілька власних короткометражок. Дівчина розповідає, однією з перших її картин був – мультфільм. Наразі вирішила спробувати себе у конкурсі. Як каже, це ще один крок на шляху до мрії – стати кіномайстром.
Результати конкурсу оголосять у вересні. Наостанок зустрічі з юними учасниками кінофотостудії «Кінокімерія» Андрій Путілов порадив - безпрограшна ідея для фільму – історія визначних постатей Херсона, а яскравим доповненням до короткометражної стрічки стануть прекрасні види дельти Дніпра. Під час заходу вихованці «Кінокумерії» показали депутату свої творчі доробки, а в обмін Андрій Путілов подарував історичний фільм про роки війни та видатних херсонців створений силами його громадської організації. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий