Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

среда, 7 марта 2012 г.

Хокей. Чемпіонат України . Дніпро-2000(Херсон)- Сокіл-2000(Київ) – 5:2

«Дніпро-2000» – чемпіон України з хокею. Після гостьової перемоги над київським «Соколом» – 5:3, херсонці були сильнішими і вдома – 5:2. На початку зустрічі передумов для перемоги у «дніпрят» майже не було: пресинг з боку киян, тотальна розгубленість і постійне відсиджування в захисті вилилися у дві пропущені шайби. На 8-й хвилині відзначається Шелестун, на 22-й – Антон Голуб. Оговтатися підопічним Пойди вдалося лише до середини другого періоду. Після кількох безуспішних атак, на добивання встигає Андрій Миргородський – 1:2. За кілька секунд, після порушення правил голкіпером гостей Павлом Морокою, булліт реалізовує Артур Приймак. На 37-й хвилині Морока помиляється вдруге, і Олексій Болотін робить рахунок 3:2. По перерві херсонці продовжили наступ на «гніздо» «Сокола». Ростислав Савченко свій індивідуальний прохід із середини майданчика логічно завершив четвертою шайбою. І крапку в цій зустрічі поставив Микита Письмак – 5:2.

Вперше за 10 років існування херсонської школи хокею місцева команда здобула золото Національного чемпіонату. З огляду на рівень гри, який демонстрували «дніпрята» протягом змагань, а це: 19 виграшів з 20-ти і 170 шайб у воротах суперників, перемога стала закономірною.
Пойда
За підсумками сезону кращими гравцями в своїх амплуа стали захисник «Сокола» Сергій Логач і двоє з «Дніпра»: голкіпер Влад Гурко та нападаючий Артур Приймак. Крім того, до десятки кращих бомбардирів, яку з 56 очками очолив Артур, потрапили Болотін, Письмак та Бутенко.
Приймак
У найближчих планах команди – турнір у Білорусії та зустрічі з українськими командами. А зараз у команди є кілька днів на відпочинок, який вони дійсно заслужили.
 Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий