Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

понедельник, 13 февраля 2012 г.

Зима в Херсоні – хтось страждає через відсутність води в крані, а в когось вона ллється через край

Як кажуть люди, тече вже не перший рік, проте до цього, вода проходила повз вулиці не підступаючись до будинків.
Мешканці Північного кажуть, якщо так буде і далі, житимуть у льодовикових палацах. До того ж вода підступилася до електричної підстанції, яка обслуговує весь мікрорайон. Вона частково вже вкрита льодом. Люди бояться, коли потеплішає, то Північний може залишитися без світла. Чому тече вода мешканці мікрорайону не знають, але припускають проблема виникла через нещодавній ремонт дороги.
Окуповані замерзлою водою, люди звернулися до представників влади, в тому числі до управління доріг.
Аби розібратися в чому справа, до мікрорайону Північний таки прибула ремонтна бригада та представники міського управління капітального будівництва. Виявити причину витоку води через погодні умови одразу не вдалося. Як кажуть, ситуація двояка.
Наразі ремонтні роботи тривають, однак через погоду призупинити потік води повністю не вдається. Як каже начальник управління капітального ремонту Василь Карауш, аби повністю усунути проблему, необхідно чекати більш сприятливих умов.
Проте, чи повернуться до цієї проблеми після того як покращиться погода – невідомо. Що ж тоді робити людям? Адже навіть якщо і потеплішає, вода - точно потрапить до будинків. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий