Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

пятница, 10 февраля 2012 г.

Футзал. Чемпіонат Херсона. 11 тур

Сумнівів у тому, що чемпіон минулого розіграшу стане переможцем і в цьому сезоні, майже не залишається. В 11-му турі «Темп» вчергове пройшов «Батьківщину», хоча і з серйозними труднощами. Лише наприкінці матчу микільцям вдалося вирвати перемогу – 2:1. До завершення чемпіонату темпівцям залишилося зіграти зі «Справедливістю», «Водоканалом» та «Корабелом». Проблем з жодною з цих команд у чемпіона не виникало. Усі шанси зберегти за собою другу сходинку має і «Темп-2», який у цьому турі переграв «Корабелів» – 7:5. Нічиєю завершилося протистояння «Оскара» з «Водоканалом» – 2:2. «Колос» знову залишив «Справедливість» без очок – 3:0. Куди складнішою складається ситуація в першій лізі. Тут на чемпіонство претендують одразу три команди. Серед них: «Батьківщина молода», яка обійшла «Локомотив» – 5:3 та «Оптіма-Фарм» з «Аграрником», які пропустили гру. Серед тих, хто нижче – все стабільно. «Обленерго» – «Джон-Говард» - 3:3, «Резтех» – «Асканія» - 4:7.
«Темп», який набирає 30 очок, залишається майже недосяжним для переслідувачів. За ним стабільно тримається «Темп-2» з 27 очками, і на 8 балів від лідера відстає «Батьківщина».
У першій лізі однакову кількість очок набрали «Батьківщина молода» та «Оптіма-Фарм», але останні мають гру в запасі, яку проведуть з «Аграрником». «Резтех» знову опинився там, звідки починав.  Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий