Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

понедельник, 19 декабря 2011 г.

Як це жити в аварійному будинку?

Для мешканки Херсона Олени Карякіної це буденність, адже її квартира знаходиться на останньому поверсі аварійного будинку. Жінка знає як це – жити у постійній волозі. Покрівля будинку вже давно потребує капітального ремонту.
Будинок на вулиці Рози Люксембург, 1а, давно вважається аварійним, і згідно з державною програмою підлягає знесенню. Тож проводити роботи по його поточному ремонту ніхто не збирається, не має сенсу, адже будинок постійно деформується. Як каже Олена, мешканці будинку неодноразово зверталися до представників влади, з проханням розібратися у ситуації, але чули лише обіцянки. На відселення з будинку вже не розраховують, сподіваються хоча б на ремонт покрівлі.
Таких будинків у Херсоні 20, в них проживає більше трьох тисяч осіб. З метою запобігання виникненню аварійних ситуацій, пов'язаних з руйнуванням житлових будинків "гнучкої" конструкції в місті діє спеціальна програма. Однак, як бачимо на прикладі цього будинку, вона взагалі ніяк не діє. Причина, як завжди одна і та ж - фінансів не вистачає. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий