Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

понедельник, 19 декабря 2011 г.

Спорт. Дайжест

Хокей. Дніпро(Херсон)- Оріон(Миколаїв) – 15:4
«Дніпро» продовжує переможну ходу. Розгром «Оріона» розпочали Іван Павлишин та Валерій Стрілков. Уже на 23 секунді миколаївці були в ролі наздоганяючих. Ще за хвилину відзначається Сергій Остапенко з передачі Романа Дрозда. Потому тричі закидає Куц і одну шайбу Пойда. 6:1 – після першого періоду. У другому херсонці вирішили перепочити і закинули лише 3 шайби. В останньому періоді оріони пропустили 6 шайб, натомість забили – 2-і. Одна з них – автогол Дрозда. У підсумку – 15:4. Після ігор 17-18 грудня, в яких «Легіон» зіграє з «Ведмедями» та «Дніпром», команди згідно набраних очок будуть розділені на два дивізіони.
Футзал
Стартував груповий раунд Кубку Федерації. У кожній з груп команди провели по дві гри. У квартеті «А» «Батьківщина» переграла «Джона Говарда» – 12:5, «Справедливість» - «Асканія» – 5:3. У другій четвірці «Темп-2» пройшов «Обленерго» – 13:5. А от інша зустріч видалась як мінімум дивною. Команда з вищої ліги – «Оскар» з мінімальним відривом 5:4 перемогла «Резтех». Команду, яка знаходиться на останньому місці першої ліги. У групі «С» «Темп» переграв «Батьківщину молоду» – 7:3, а зустріч «Корабела» з «Аграрником» завершилась нічиєю – 7:7. У квартеті «D» «Водоканал» розійшовся з «Оптімою» – 7:2, «Колос» декласував «Локомотив» – 14:2. Цієї неділі команди зіграють 8 тур чемпіонату.
Баскетбол
У швецькому місті Хапаранда відбувся вже 31-й міжнародний турнір з греко-римської боротьби «HaparandaCup». Традиційно найбільшу кількість нагород зібрали росіяни. В української збірної – 3 срібла та 2 бронзи. Другими в своїх категоріях стали Дмитро Цимбалюк, Андрій Бєлих, Володимир Тесленко. Третю сходинку розділили Віталій Кононов та херсонець Дмитро Гусєв під керівництвом тренера Яшара Насирова.

У цьогорічних змаганнях з плавання знову перемогли херсонці. Золото обласної спартакіади серед школярів здобули Ганна Трофімчук, Ігор Яценко, Аліса Дьоміна та Олег Савін. У загальнокомандному заліку друге місце посіла команда Генічеського, третє – Горностаївського районів.

Навіть ритуальні танці Сергія Мантули не врятували його команду від поразки. Другий тур поспіль ХНТУ не вдається перемогти. У попередньому раунді вони поступилися новокаховчанам, тепер «Блефу» - 59:65. Мала шанс виграти команда «Держуніверситету», але вчергове ним не скористалася. ХДУ - Н. Каховка – 62:66. Останні, у рамках 9-го туру, провели ще одну зустріч проти «Авто-Плази». Тут перевага була за лідером чемпіонату – 109:91. «ДЮКФП №5» – «Славутич» – 69:52. Автомобілісти зберігають за собою першу сходинку, за ними – «Н. Каховка» та клуб фізпідготовки. «Техунівеситет» опустився з другої на четверту позицію. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий