Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

пятница, 21 октября 2011 г.

Баскетбол. Чемпіонат Херсона . 2 тур. Футзал. Чемпіонат Херсона. 3 тур

У другому турі чемпіонату міста з баскетболу було проведено три зустрічі. У першій «Авто-Плаза» перемогла команду Нової Каховки – 89:80. 27 очок на рахунку Олександра Жужи. У другій – баскетболісти ДЮСШ №5 ледь переграли супротивників з техуніверситету – 89:84. Володимир Сименко з п’ятої спортшколи здобув для своєї команди 42 очки і став найрезультативнішим гравцем туру. І в третій грі новокаховчани без проблем розібралися зі «Славутичем» – 105:59. 39 очок здобув Олексій Щепкін. На часі чемпіонат із шістьма балами очолює Нова Каховка, проте команда вже провела чотири гри, у двох з яких поступилася. За нею - «Авто-Плаза», у якої чотири очки, але, на відміну від лідера, дві гри в запасі і жодного програшу. І замикає трійку з трьома очками ДЮСШ № 5.
Після жалюгідної поразки від команди «Темп-2», хлібодарівський «Колос» відігрався на його старшому братові. Таким безпомічним, як у третьому турі, чинний чемпіон міста ще не виглядав. Пропущений на 20 хвилині м’яч, темпівці відквитали на 33-й. Та вже за сім хвилин пропускають вдруге. Відзначився 37-ий номер «Колоса», який в протоколі значиться як Пухта М. 2:1. Після чого наставник «Темпа» Олег Богомол випускає п’ятого польового. Такий хід одразу приніс свій результат. Євген Сопяніченко – 2:2. Проте після встановленого паритету микільці продовжили грати без голкіпера, за що і поплатилися. 46-а хвилина – і Пухта М. робить хет-трік. Навіть після третього м’яча воротар у рамці «Темпа» не з’явився, зате з’явився четвертий м’яч. На 49-ій забиває Шпартко В. 4:2.
За підсумками трьох турів вищу лігу із сімома очками очолює Батьківщина. За нею – два «Темпи». Корабел йде останнім.
У першій лізі лідирує «Джон Говард», на другому – «Оптіма-Фарм», «Асканія» – третя. Четвертий тур відбудеться 23 жовтня. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий