Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

пятница, 21 октября 2011 г.

Ціна неякісного пального

Ціна на бензин зростає. А якість падає. Аби в цьому упевнитися, ніяких експертів не потрібно. Всі недоліки неякісного дизельного палива водії відчувають на собі.
Про те, що дизельне паливо на більшості автозаправних станціях Херсонщини не відповідає ніяким стандартам, зазначають і на станціях техобслуговування. Кажуть, за останні роки клієнтів побільшало.
Деякі водії запевняють, краще заправлятися лише на перевірених автозаправках. Адже, купуючи дешевий бензин можна легко «натрапити» на неякісний продукт.
Щоб убезпечити свою машину, фахівці рекомендують не гнатися за відверто низькими розцінками - велика ймовірність напоротися на розбавлений бензин. З іншого боку, висока ціна не завжди гарант бездоганної якості. Краще надавати перевагу перевіреним ( довіреним, відомим) маркам.
Щоб розрізнити якісне пальне, водіям варто володіти декількома методами. Перший - розітріть невелику краплю бензину на пальці і відразу відчуєте результат. Якщо масляниста рідина швидко випаровується і на шкірі нічого не залишається, то бензин чистий, без сторонніх домішок. Інший метод передбачає використання фільтрувального паперу, на який можна капнути краплю бензину і подивитися на результат: поява темних розводів на папері означає - бензин неякісний. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий