Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

пятница, 2 декабря 2011 г.

Баскетбол. Вільна боротьба. Хокей.

Чемпіонами міської спартакіади з баскетболу серед школярів стала команда 53 школи. Здобувши 4 перемоги у 5-ти зустрічах команда забезпечила собі перше місце. Головним конкурентом переможців були вихованці 46 школи, які також набрали 9 очок. Проте в очному поєдинку вони поступились - 16:17. Однакову кількість очок, а саме по 8, набрали баскетболісти 1-ї та 30-ї шкіл, але в особистій зустрічі перемогли останні – 16:10 і, відповідно, посіли третє місце.

Для чемпіонів та призерів України відкритий кубок Херсонської області з вільної боротьби не став випробуванням. Ілона Прокопевнюк у вазі до 40-ка та Олена Кремзер у вазі до 44-х кілограмів, без проблем перемогли і на домашніх змаганнях. Стали першими і дві призерки національних перегонів – Єлизавета Сайдакова та Людмила Гнат. Серед хлопців зокрема відзначились Василь Танчев, Сашко Златов, Вадим Супрунюк та бронзовий медаліст чемпіонату України у вазі до 100 кілограмів Іван Малюк. Головний трофей здобув і ще один Іван, але вже на Кубку України, який відбувся в Чернігові. Нещодавно херсонська команда повернулася зі змагань. У своїх категоріях, перше місце виборов Іван Іздебський, Вікторія Лата стала другою і третім був Євген Конарев.

Репетиція фіналу? За відсутності Пойди та Дрозда, на гру проти «Одеси» довелося вийти травмованому Букатіну. Як і очікувалось зустріч володарів кубків не була звичайною прогулянкою. Хоча в перших двох періодах господарі виглядали більш ніж переконливо. Після шайб Стрілкова, Букатіна, Білоуса та дубля Павлишина, «Дніпро» вів у рахунку – 5:2. В останній третині одесити перейшли у відкритий наступ. До шайб Клеги та Деркача, в третьому періоді додалися ще одна від Клеги і дві - від Сердеги. Натомість херсонці відповіли лише голом Ігоря Павленка. До овертайму справа не дійшла, а рахунок так і залишився на користь «Дніпра» – 6:5. Наступну гру наша команда проведе вдома 11 грудня проти миколаївського «Оріона». Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий