Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

среда, 2 ноября 2011 г.

Опалювальний сезон у Херсоні набирає обертів.

У Херсоні є опалення. Як тепло у навчально-виховних закладах перевірили на прикладі найбільшою в місті школи № 56. У 2008 році тут встановили автономну котельню, яка оснащена сучасними температурними датчиками. Наразі, температурний режим у класах сягає 20-25 градусів. Збереження тепла забезпечується за рахунок поступової заміни вікон на металопластикові, встановлення відбиваючих екранів.
Теплопостачання отримують і медичні заклади, серед них і міська геріатрична лікарня, що знаходиться в селищі Степанівка.
Наразі заклад централізовано отримує тепло від КП «Херсонтеплоенерго». Температура повітря в стаціонарному корпусі на сьогодні складає 22 градуси. Як запевняють в управлінні охорони здоров’я , ця лікарня не єдина з теплом.
Питання подачі тепла до об’єктів соціальної сфери та житлових будинків знаходиться на постійному контролі. Це багатоповерхівка по вул.. Репіна. Тут у жовтні 2011 року, за рахунок коштів міського бюджету, провели відповідні ремонтні роботи. Наразі, за словами мешканців будинку температура в квартирах тримається на рівні не менше 22 градусів.

Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий