Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

вторник, 18 октября 2011 г.

Реформи для міліції Херсонщини

В обласному управлінні МВС відбулася колегія у незвичному форматі. Начальник УМВС, Валерій Літвін не приховує – незвичність у відкритості. На засідання із розряду головних у відомстві запросили членів міліційної громадської ради, усіх бажаючих журналістів і що головне – рядових співробітників міліції, а не суто начальників, як зазвичай. Знову ж таки, за словами генерала – у цьому є необхідність. За результатами 9-ти місяців Херсонщина посіла одне із найперших місць за основними показниками діяльності органів внутрішніх справ. Заслуга в тому передусім співробітників, що працюють так би мовити на землі.
На зміну позитиву – те, чим міліція, м’яко кажучи, не може пишатися. На трибуну генерал запрошує начальників підрозділів, про які неоригінально кажуть – «пасуть задніх». Запитання одне – чому особовий склад не працює?
Ну і яка ж колегія без новин із Міністерства. Генерал Валерій Літвін повідомив: будуть реформи. Як і всюди в Україні, міліцію Херсонщини чекає 30-вісоткове скорочення. За рахунок цього збираються підвищити зарплату особовому складу. В органах внутрішніх справ тепер ретельніше віднесуться до присвоєння таких високих звань як полковник і генерал. А ще міліція нашого регіону візьме участь в експерименті – укрупненні райвідділів. Їх стане менше на три. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий