Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

среда, 30 мая 2012 г.

Бодібілдери Херсона

Вперше за останні 12 років херсонські бодібілдери пробилися до числа найкращих в Україні. Бронзовий призер кубку України і відкритого кубку Львова Артем Литвиненко до такого результату йшов 20 років. Як зауважує сам спортсмен, для побудови гарного тіла кількох тренувань на місяць недостатньо. У його випадку – це двічі на день шість днів на тиждень.
Литвиненко
Однією з головних проблем херсонського культуризму є відсутність знань у цій області. Саме через це наші спортсмени нечасто повертаються зі змагань з нагородами. Якщо за океаном на одного атлета працює ціла група людей, починаючи від хіміків і завершуючи дієтологами, то у нас про таке лише мріють. «Загалом», – каже фіналіст кубку України Сергій Мазнєв, – «за останні кілька десятиліть бодібілдинг зазнав серйозних змін».
Мазнєв
Окрім часу, тюнінг тіла потребує і серйозної фінансової прокачки. Це ще одна перешкода не лише для херсонських, а й українських культуристів. Попри те, що наші атлети вже ставали чемпіонами світу, та до головних змагань планети «Арнольд Класик» та «Містер Олімпія» нікому наблизитися так і не вдалося. Тим не менше Артем Литвиненко та Сергій Мазнєв не збираються опускати штангу, уже восени на них чекає чемпіонат України. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий