Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

вторник, 8 мая 2012 г.

«Хлоп’ята з Карантинного» - війна очима героїв

Семен Тихонович і досі живе на Карантинному острові. Пише книжки про Велику Вітчизняну – наразі працює над третім виданням. Як каже, має донести правду тим, хто зараз живе.
«Хлоп’ят з Карантинного» - фактично діти вели боротьбу з німецько-фашистськими окупантами навесні 1942-ого. Однак на їх бойовому рахунку чимало патріотичних справ: саме вони виводили з ладу ворожу техніку, псували лінії зв’язку, підпалювали німецькі склади. Хтось вважав їх хуліганами, для інших вони були звичайними хлопцями, які полюбляли риболовлю та футбол, але здебільшого їх пам’ятають, як легендарних патріотів та героїв війни. Ким вони були насправді? Все це у його сповіді.
Як каже Сергій Кучеренко, племінник ветерана війни, видання вийде обмеженим тиражем, адже здебільшого кошти на те, щоб книжка вийшла в світ, виділяє сам автор.
Вільний час Семен Темний присвячує не лише написанню книг. На його земельній ділянці ростуть фрукти та овочі, однак здебільшого ветеран полюбляє вирощувати квіти. Як кажуть його рідні, він намагається не сидіти на місці. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий