Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

вторник, 29 мая 2012 г.

У Великих Копанях великі змагання

Відбувся обласний турнір з кіокушин-карате. На татамі запросили спортсменів із шести регіонів півдня України, а також Автономної Республіки Крим. Свої сили показали близько п’ятдесяти юних каратистів. Організатором змагань виступила Херсонська обласна федерація кіокушин-карате.
Однією з найсильніших збірних - стала команда Херсонської області. Вагомі результати показали учні Великокопанівської школи кіокушин-карате. Як зазначив тренер Володимир Соценко, його вихованці вже встигли зарекомендувати себе як серйозні суперники з високим потенціалом. Не зважаючи на свій вік, вони мають призові місця на українських і міжнародних чемпіонатах.
Турнір проводиться на Херсонщині вже всьоме. Однак Великокопанівська школа кіокушин-карате працює близько 12-ти років. ЇЇ засновником став тоді ще приватний підприємець, а наразі Голова асоціації сільгоспвиробників Таврії Федір Негой. Він подарував будівлю, яку згодом переобладнали в спортивний зал для занять по карате. За цей час у школі виховали 19-ть кандидатів у майстри спорту, 3-и майстри, та 15-ть Чемпіонів України. Саме це й стало поштовхом для початку щорічних змагань. За вагомий внесок у розвиток спорту та підтримку підростаючого покоління Голові Асоціації сільгоспвиробників Таврії Федору Негою присвоїли звання почесний член українського союзу кіокушин-карате. Відео 

Комментариев нет:

Отправить комментарий