Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

понедельник, 14 мая 2012 г.

Таврійський – ХБК: вже незабаром два райони може об’єднати новий мостоперехід

Проект будівництва автомобільного мостового переходу розглядався ще з 1968 року, саме тоді й був запроектований у Генеральному плані розвитку міста. Його проектування розпочали в 1989 році, але так і не завершили. Питання щодо нової транспортної розв’язки підіймали знов у 2002-ому та третьому роках. Близько 600 мільйонів гривень - орієнтована вартість будівництва на 2008 рік. Тоді оголосили конкурс на кращу пропозицію мостового переходу.
На сьогоднішній день вартість даного будівництва - 197 млн грн. Згідно з проектом, загальна протяжність дорожнього полотна становитиме 2 тис метрів, пропускна здатність 1,5 тис. одиниць транспорту на годину. Середня швидкість, з якою можна буде рухатися - 60 км/год.
На презентації проекту прибули керівники міських та обласних управлінь, а також представники громадськості. Серед них мешканка Текстильного Марія Бондарчук. Каже, пропустити презентацію проекту не могла. Жінка зазначає, колись вона особисто зверталася в різні інстанції з проханням побудувати нову транспортну розв’язку, яка б змогла з’єднати селище з різними районами міста.
Розпочати будівництво зазначеної транспортної розв’язки планують після 20-ого травня, а завершити – до першого жовтня. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий