Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

вторник, 22 мая 2012 г.

У Херсоні визначили чемпіонів світу з боксу 2012-ого року

У Херсоні під час фінальних боїв остаточно визначили чемпіонів 2012-ого року - однією з найсильніших боксерських збірних світу стала команда України. Дмитро Сосновський, головний тренер національної збірної каже, усі бійці показали себе на вищому рівні.
На Міжнародному турнірі Олімпійська команда України основним складом виступила вперше. Як каже капітан національної збірної Олександр Усик, цими перемогами молоді бійці обмежуватися не збираються, попереду нові досягнення на інших рингах. Зокрема, боксери влітку представлятимуть Україну на Олімпійських іграх у Лондоні.
Україна, Білорусь, Швеція, Азербайджан, Росія, Молдова, Грузія та Казахстан - цьогоріч до Херсона приїхали представники вісім країн світу. У загальній складності в турнірі змагалися близько 70-ти спортсменів. Як повідомив президент обласної федерації боксу України Владислав Мангер, у 2011-ому кількість боксерів була майже вдвічі більшою.
Петро Апостол збірну команду з Молдови у Херсоні представляє вже третій рік поспіль. Цього разу, молодий боксер до фіналу не вийшов, як каже, не вистачало досвіду. Хлопець додає, ще є над чим працювати, наступного року сподівається стати переможцем.
Міжнародний турнір з боксу пам’яті Миколи Мангера визнаний в Україні як один із кращих турнірів з усіх видів спорту. Його переможець отримує звання «Майстер спорту міжнародного класу». У Херсоні захід організували за підтримки міського голови вже сьомий рік поспіль. Як зазначив Володимир Сальдо, це змагання мужності з часом гіршим не стало. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий