Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

понедельник, 19 марта 2012 г.

В уряді порахували скільки коштує патріотизм українців

Починаючи з наступного року на патріотичне виховання населення з держбюджету виділятимуть щорічно 40 млн. грн. Це передбачено розробленою Кабміном Концепцією загальнодержавної цільової соціальної програми на 2013-2017 роки.

Саме такої суми, і ні копійки більше, достатньо, на думку урядовців, щоб українці в два рази частіше розмовляли на патріотичні теми. За розрахунками, передбачені заходи збільшать кількість людей, які вважають себе патріотами нашої держави. Також має змінитися число тих, хто пишається українською мовою, а ось кількість бажаючих емігрувати з країни навпаки - зменшиться вдвічі.
Політичний оглядач, аналітик ТРК ВТВ плюс Святослав Могилівський каже, зазначена концепція має схожість з подібною програмою Російської Федерації. Однак у сусідній країні на виховання патріотизму щорічно витрачають декілька сотень мільярдів. Політолог зазначає подібні програми потрібно проводити. Розробляти її слід спеціалістам - історикам, політологам та іншим досвідченим фахівцям. В цілому, на думку аналітика зазначений проект залишає за собою двозначне враження.
Програма щодо патріотизму українців має бути. Політичний оглядач зазначає, зовсім інші питання - скільки на це необхідно витрачати, куди підуть виділені гроші і чи варто це зазначених витрат?  Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий