Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

четверг, 9 февраля 2012 г.

Мороз тримається, кількість обморожених збільшується

Мешканець Берислава Андрій Горковенко у лікарні з минулого тижня. Медики встановили другу стадію відмороження рук. Як каже хлопець, він тривалий час працював на подвір’ї без рукавичок.
Окрім Андрія Горковенка до обласної клінічної лікарні потрапили ще три особи з діагнозом відмороження. Серед них Євген Ачкан. Чоловік у метелицю пройшов пішки близько 18-ти кілометрів.
Лікарі зазначають, в грудні теж зверталися з симптомами відмороження, проте це були лише одиничні випадки. Сергій Волченко, завідувач опіковим відділенням Херсонської обласної клінічної лікарні, каже, зазвичай люди звертаються вже на останніх стадіях відмороження, тоді коли патологічні процеси стають невідворотними.
Аби не потрапити до лікарні через переохолодження лікарі застерігають – краще не виходити зайвий раз на вулицю. Якщо все ж таки можливості залишитися вдома не має - одягніться якомога тепліше, не перебувайте тривалий час на морозі. І головне, не зловживайте алкоголем. При перших проявах симптомів відмороження, одразу слід звернутися до лікаря. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий