Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

четверг, 16 февраля 2012 г.

Благодійну акцію завершено. Скільки небайдужих до онкохворих дітей у Херсоні?

Наразі на обліку в онкогематологічному відділенні обласної дитячої клінічної лікарні перебуває сто тридцять чотири пацієнти, наймолодшому трохи більше року. Всі ці діти мають шанси на одужання. Та є одне але, для цього необхідні кошти. Немало коштів.
Аби зібрати гроші на необхідні ліки, в Херсоні близько трьох місяців тому розпочалася благодійна акція «Допоможи врятувати дитину». Відвідувачі Художнього музею ім.. Шовкуненка протягу цього часу могли вкинути кошти в спеціально облаштовану скриньку. Небайдужі херсонці відгукнулися. Акція завершилася – вдалося зібрати вісім тисяч чотириста сімдесят шість гривень.
Благодійну акцію «Допоможи врятувати дитину» в Херсоні провели вдруге. В минулому році зібрали більше 7-ми тисяч гривень. На ці кошти закупили життєво необхідні медикаменти. Все це було передано до відділення гематології Херсонської дитячої обласної лікарні. Як зазначають співробітники лікарні це лише крапля в морі, однак зібрані кошти все одно дають надію на одужання.
Міжнародний день онкохворих дітей - це не день відчаю, а свято перемоги малюків та дорослих, лікарів, родичів хворих та всіх, хто не байдужий до чужого горя. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий