Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

среда, 8 февраля 2012 г.

Таємниця енергетиків, або чому центр Херсона без світла?

Жінка каже, дзвонила неодноразово, однак дізнатися в чому справа так і не вдалося. Варіанти три - ніхто не відповідає, лінія зайнята, або обіцяють все найближчим часом владнати, конкретної відповіді на жодне питання не має. Жінка обурена, адже, як каже за електроенергію сплачує вчасно і не маленьку суму. Однак замість якісного обслуговування - відключення від електромережі по декілька годин.
Світло відсутнє не лише в приватних будинках та квартирах. Павло Швець, працівник одного з магазинів у центральній частині міста каже, перебої з електропостачанням регулярні. Та що, най головне, про них завчасно ніхто не попереджує. Людям доводиться залишатися наодинці зі своєю проблемою.
Оскільки додзвонитися до міських електромереж не вдається, людям залишається лише здогадуватися в чому справа. Хтось припускає - причина у будівництві торговельно-розважального центру по вулиці Суворова, деякі стверджують, що це - планові відключення. Зрозуміло, правильну відповідь можуть і мають дати безпосередньо – енергетики. Однак для споживачів вони - недосяжні. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий