Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

четверг, 23 февраля 2012 г.

На одному з районів Херсона - потоп !

Тече не лише по дорогах, вода затікає і у подвір’я людей, тим самим затоплюючи будинки. Леонід Степаненко, мешканець Забалки, розповідає, перший потоп стався десь у 98-ому. Через велику кількість опадів, вода не встигала потрапляти у річку Кошову, затопило майже усі подвір’я. С того часу людей затоплює кожного року. Чому вода не потрапляє до водоймища? Люди вважають, зливова труба не справляється з тією кількістю опадів, що стікає з декількох провулків. Інша причина, на їх думку, перш ніж потрапити до річки вода змиває в місті все сміття, тим самим забиваючи зливову трубу.
На деяких провулках люди насипали пагорби, аби вода не потрапляла до подвір’я, однак й ці насипи останніми роками не допомагають. Доводиться постійно вичерпувати воду з городів, інакше вона затопить будинки. Коли проходили сильні опади люди навіть звертатися за допомогою до управління МНС. Не оминули мешканці Забалки і райвиконкому. Люди кажуть, незабаром по одній із вулиць почали встановлювати лоток для водовідведення. Однак лише почали, вже декілька років система для стоку води не завершена.
Аби призупинити потік води, люди підготували ряд пропозицій. Лист, з підписами мешканців мікрорайону, планують направити до міської адміністрації. Люди сподіваються на те, що за багато років на їх проблему все ж таки звернуть увагу. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий