Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

среда, 22 февраля 2012 г.

Чи встановлять у Херсоні паркомати до першого квітня?

Вартість одного паркомата сягає від трьох до 15-ти тисяч євро. Чи з’явиться у Херсоні паркомат, та коли – і наскільки реально його встановити? Наразі в Херсоні не діє жодного. Виявляється з цим не все так просто. Херсонські представники підприємств, що займаються паркуванням, кажуть постанова Кабінету міністрів про введення паркоматів – недосконала і потребує доопрацюванння, тому направили листа з проханням надати роз’яснення щодо придбання, встановлення та експлуатації цього обладнання.
Наразі в багатьох містах України, зокрема Херсоні, оплата за парковку автомобіля здійснюється за старими правилами. Як зазначає, Ігор Грибун, через короткочасне введення та відміну постанови, автомобілісти почали уникати оплати. Відповідно оператори, відмовляються від утримання паркувальних майданчиків.
Чи будуть в Україні паркомати вже першого квітня – невідомо, адже коштів на встановлення такого обладнання по всій країні просто немає. До речі в Європі, паркомати знаходяться майже навпроти кожного паркувального місця. І на відміну від нашої країни, водії не оминають оплати за тимчасову стоянку автомобіля. Контроль здійснює відеокамера, що встановлена у самому паркоматі. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий