Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

среда, 29 февраля 2012 г.

За нього говорить скрипка

У великій залі Херсонського музичного училища лунають композиції класиків – Баха, Шимановського, Хачатуряна – у виконанні скрипаля Романа Холматова.
Не дивлячись на вік, в його репертуарі – немало творів, які під силу зіграти лише досвідченим музикантам.
Роман Холматов – колишній учень херсонської музичної школи № 3, наразі навчається в столиці - в Київській спецшколі-інтернаті ім. Миколи Лисенка. Однак рідне місто не забуває, кожного року приїжджає до Херсона з новим сольним концертом. На скрипці хлопець грає з шести років, цьому завдячує мамі, адже саме вона ще в дитинстві вплинула на любов до музики, та на вибір музичного інструменту.
На вечері лунають не лише ті твори, що давно стали відомими та поширеними, молодий скрипаль презентує городянам зовсім невідомі для багатьох слухачів музичні композиції. Тетяна Сніжна викладач Київської музичної школи розповідає, Роман повністю віддає себе музиці.
Здавалося, Роману Холматову вже є чим хвалитися, та молодий скрипаль – небагатослівний. Про це майже ні пари з вуст, ділиться лише найближчими планами.
За нього говорить скрипка, адже саме вона, здатна повідати про силу музичних здібностей зовсім юного скрипаля Романа Холматова. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий