Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

вторник, 17 января 2012 г.

Перші Дракошки Херсона

Цього разу голос немовляти пролунав лише в одній лікарні – пологовому будинку №1 Суворовського району. О 4:40 тут народився хлопчик. Херсонський міський голова Володимир Сальдо, традиційно прибув до медичного закладу – привітати щасливу маму та маля.
Малюк народився просто-таки богатир – вагою майже 4 кг. Для його 28-и річної матері, Юлії Смоли, - це вже друга дитина. Жінка каже, народжувати під святкові феєрверки стало для неї справжньою неочікуваністю. Херсонський міський голова Володимир Сальдо зробив подарунок для щасливої родини – плазмовий телевізор. Та це ще не все. Під час зйомок репортажу повідомили гарячу новину – на світ з’явилася дівчинка. Міський голова відреагував миттєво, подарувавши крихітці найнеобхідніше – коляску. Зі свого боку медики обіцяють у 2012 році створювати для майбутніх мам ще кращі умови, аби тільки народжували.
Подарунки отримали і ті мами, які народили напередодні новорічних свят. Як зазначає Юрій Остапчук, минулого року у пологовому будинку №1 з’явилася найбільша кількість дітей у місті – півтори тисячі. Вцілому ж у Херсоні у порівнянні з 2010-м у 2011-му році народилася майже однакова кількість немовлят. Цікаво, чи зміниться картина протягом нового, 2012-го року.  Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий