Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

понедельник, 23 января 2012 г.

Час минає, проблема на місці. Як у Херсоні ремонтують ліфти?

Про головну проблему будинку по вулиці Покришева, 45, 4-й корпус - роками непрацюючий ліфт знімальна група телеканалу ВТВ плюс вже розповідала.
Мешканці цього будинку навіть пригадати не можуть коли в останнє працював ліфт. Людмила Дмитрівна Біла з під’їзду виходить на вулицю не частіше двох разів на тиждень - лише коли вкрай необхідно. Літній вік та стан здоров’я не дозволяють жінці спускатися та підніматися по сходах.
Як кажуть мешканці багатоповерхівки, на їх численні скарги – ніяких дій. Нагадаємо, що у кінці 2010 року в міському Управлінні житлового господарства нам повідомили – ліфти за адресою Покришева, 45, 4-ий корпус не включені до титульного списку капітального ремонту житлового фонду. Сказали, що це зроблять у 2011-му. Однак, рік минув, а відремонтований ліфт - лише порожня обіцянка.
Це не єдиний ліфт у Херсоні, який не працює. За даними начальника управління ЖКГ в нашому місті 1385-ть ліфтів, з них 59-ть знаходиться в неробочому стані. Відремонтувати всі ліфти - як завжди коштів не вистачає.
Не так давно в ході щорічного звіту Херсонського міського голови було зазначено, що до 2014 року в місті планується завершити ремонт усіх непрацюючих ліфтів у багатоповерхових житлових будинках. Однак чи буде це так? Мешканці цієї багатоповерхівки цьому не вірять. Багаторічний досвід мешканців багатоповерхівки по вулиці Покришева, 45, корпус 4 підказує, що обіцяного ще довго доведеться чекати. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий