Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

вторник, 24 января 2012 г.

В українських школах діє віртуальний щоденник

На соціальній освітній мережі розміщені матеріали на допомогу школярам та педагогам, тут відображається успішність учнів, домашні завдання та важливі повідомлення для батьків. У вересні 2011 року в проекті зареєстровано більше 5 тисяч шкіл і понад 500 тисяч осіб з 26 регіонів України. Електронний щоденник випробують і в деяких херсонських школах.
Нова освітня мережа в загальноосвітній школі № 41 працює зовсім недовго, однак викладачі, вже помітили деякі позитивні моменти Інтернет - ресурсу.
Батьки кажуть, завдяки електронному щоденнику можна проконтролювати не лише оцінки своєї дитини, у соціальній мережі також реєструються зауваження від вчителів та присутність дитини на уроці.
Впровадження в усі українські школи електронних щоденників передбачається в найближчі кілька років. На відміну від інших країн світу, в яких «електронізація» навчання розпочалася декілька десятиліть тому, в Україні цей процес йде набагато повільніше. І головна проблема, як завжди, - фінансування. До того ще й завантаженість вчителів, адже, кому як не їм вести ці щоденники. Швидко перейти на електронну документацію заважають і технічні проблеми - не в кожному класі є комп'ютери, тим паче з доступом до Інтернету. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий