Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

четверг, 19 января 2012 г.

У Херсоні відзначили кращих освітян 2011 року

П’ять номінацій та п’ять переможців. Серед них - учитель сорок шостої школи Наталія Ралле, вона здобула перемогу у номінації «фізичне виховання». Як каже, змагалася вперше, для неї таке визнання стало справжньою несподіванкою.
Конкурс «Учитель року» в нашому місті проводиться сімнадцять років поспіль, його започаткували указом Президента України у 1995-ому. Цього навчального року міський етап проходив із 21-ого листопада по 21-ше грудня. Переможців обирали за 5-тьма номінаціями: «українська мова», «англійська», «біологія», «фізичне виховання» та «етика». Для участі подали заявки 41 педагог із 27-ми загальноосвітніх навчальних закладів міста.
Бажаючі взяти участь у конкурсі запропонували власні методики викладання. Перевіряли їх на практиці в незнайомих для вчителів класах. Контрольні зрізи знань, проведені за результатами уроків, майстерність методичної розробки і стали головними показниками професійної майстерності і новаторства. Вчитель етики НВК № 51 Роман Синяков переможцем не став, однак як каже, для нього навіть участь у конкурсі - вже маленька перемога.
Позаду - місто, попереду - область і країна. Переможці міського конкурсу братимуть участь в обласному конкурсі, переможці обласного – в загальноукраїнському, переможці останнього автоматично здобудуть звання «Заслужений вчитель України».
Крім того, 5-ро переможців міського конкурсу підтримали матеріально. Вони мають отримати 25-ти відсоткову надбавку до посадового окладу. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий