Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

вторник, 20 декабря 2011 г.

Фінал конкурсу дитячого малюнку «Намалюй свою казку»

Напередодні Дня Святого Миколая у Херсонському обласному театрі ляльок вітали переможців. На час, коли припинили прийом малюнків, до редакції надійшло близько шестисот робіт з усіх районів Херсонської області і навіть зі Львівської.
За словами членів журі оцінювати роботи було складно, адже окрім віку конкурсантів, враховували рівень їх художньої підготовки, і самостійність виконання малюнку. Маленькі автори представили роботи в різних форматах та стилях, розфарбовані фарбами, фломастерами, олівцями, навіть був малюнок на склі. Усі роботи зовсім різні, але їх об’єднує абсолютний позитив. Тому і переможців так багато, аж тридцять!
У ляльковому театрі на переможців чекали веселі розваги, солодощі, подарунки. Конкурс дитячого малюнку від телеканалу ВТВ плюс підтримав Херсонський міський голова Володимир Сальдо!
Кожному переможцю конкурсу Володимир Сальдо подарував книгу із серії «Енциклопедія». На перших сторінках міський голова особисто написав теплі побажання. Призи підготували і спонсори конкурсу – «Растішка» від компанії DANONE, морозиво торговельної марки «Ласка», система аптек «Крок», мережа магазинів «Бюрократ», бізнес дім «Бордо» мережа дитячих супермаркетів «Тралі-Валі».
Як кажуть батьки маленьких художників, перемога у конкурсі стала для них гарним стимулом для участі у наступних конкурсах від ВТВ плюс.
Усі малюнки, навіть ті, що надійшли після оцінки журі ми покажемо в дитячій програмі «Казковий острів». А тим часом на глядачів телеканалу чекають нові сюрпризи. Тож дивіться ВТВ плюс, беріть участь у наших наступних конкурсах та перемагайте. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий