Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

среда, 21 декабря 2011 г.

Почесне звання «Заслужений вчитель України» отримала педагог з Херсона

Архіпова Ірина, спеціаліст першої категорії, вчитель початкових класів Херсонської багатопрофільної гімназії № 20 імені Бориса Лавреньова, одержала почесне звання «Заслужений вчитель України» за особистий внесок у розвиток національної освіти, високий професіоналізм та багаторічну плідну педагогічну діяльність.
Цьому званню передувала не одна нагорода Ірини Архіпової. У 2005 році вона отримала знак «Відмінник освіти України», у 2007-му – за значний особистий внесок у розвиток дошкільної та позашкільної освіти нагороджена знаком імені Софії Русової. Ірина каже, з юних років знала, професія учителя – її покликання. Працювала не тільки у школі, а й у дитячому садочку. Сьогодні її уроки не просто цікаві. У кожне слово та дію Ірина Архіпова вкладає певну ідею, завдання для розвитку школярів.
До того, як викладати у гімназії, Ірина працювала в іншому навчальному закладі. Каже, там отримала немалий досвід, який допоміг їй іти далі. Колеги у гімназії цінують викладачку за професійні та особисті якості.
Деякі із батьків, чиї діти навчаються у класі Ірини Архіпової, зізнаються, навмисно віддали дитину саме до цього педагога. Ірина Архіпова каже, своїх вихованців любить та намагається урізноманітнити уроки й зацікавити роботою. Кожного дня вона іде до гімназії з новими ідеями. А звання «Заслужений вчитель» додає їй сил та наснаги, щоб впевнено йти вперед і нести багаж знань дітям. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий