Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

среда, 14 декабря 2011 г.

Мешканці Тягинки продовжують воювати з обласними чиновниками

Мешканці Тягинки продовжують воювати з обласними чиновниками через плани зведення неподалік села, у відпрацьованому кар’єрі, сміттєпереробного підприємства. Правда, село розділилося на «за» і «проти» такого сусідства. Недавно у Тягинці відбулися громадські слухання стосовно будівництва об’єкту. На зібранні керівництво управління ЖКГ області та проектанти поставили людей до відома: на зазначеній ділянці буде не полігон і не сміттєспалювальний завод, а електростанція, яка працюватиме на переробці твердих побутових відходів. Йдеться про винятково екологічно-чисте виробництво – обіцяють чиновники. Ці дві жінки – серед обурених відношенням ініціаторів проекту до громади. Кажуть, не ймуть віри останнім промовам, бо все виглядає, як сім п’ятниць на тиждень.

Обласні чиновники від ЖКГ кажуть і самі збентежені, правда, дещо іншим. Мовляв, переполох у Тягинці може відклякнути іноземного інвестора, який зібрався вкласти у будівництво об’єкту на Херсонщині десятки мільйонів доларів. Крім того, в облдержадміністрації впевнені – заходження австрійського інвестора для Тягинки означає масу преференцій.

На різі ж, як кажуть чиновники, проект проходить низку експертиз і тільки після висновків фахівців, якщо ті будуть схвальними, можна говорити про будівництво. Чому про все це тягинців повідомили тільки днями, люди можуть лише здогадуватися. Переконані – інвестор, який впроваджує настільки серйозний бізнес і зароблятиме гроші на території Херсонщини, має виконати масу зобов’язань. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий