Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

среда, 28 декабря 2011 г.

Герої спортивного року 2011

У своїх промовах «головні» не згадали про кількість спортсменів, яка залишила Херсон і тепер успішно захищає кольори інших клубів та країн. Не уточнили також, чому спортсменів на закордонних змаганнях супроводжують не тренери, для яких постійно не вистачає коштів, а делегація різного роду чиновників. І коли врешті Херсон перестане бути інкубатором спортсменів для інших міст.

На всі ці змагання Олександр їздив за власний кошт, а в кінці року можновладці нагородили спортсмена шматком скла, ламінованим папером і квіткою. Схоже це якраз ті три складових, які необхідні для подальшого розвитку каратиста. У наступному сезоні Олександр Єрьоменко готується виступати на чемпіонатах Японії, Сполучених штатів та Європи.

Саме так Василь Михайлов став чемпіоном Європи в польській Варшаві. Попри те, що йому не дісталася херсонська статуетка, борець вільного стилю продовжує будувати плани на новий рік. Серед них: вчергове стати чемпіоном України та здобути ліцензію на першість Світу.

Кілька героїв спортивного року таке звання здобувають не вперше. Зокрема, Дар’я Тихова – призерка чемпіонату Європи з кульової стрільби, учасниця Олімпійських ігор у Пекіні, та Мадонна Баранова – триразова чемпіонка світу з кікбоксингу вже отримували цю нагороду в 2009 році. Відтак, у спортсменок, які мають ім’я в світовому спорті і велику кількість міжнародних трофеїв, буде ще один комплект нагород місцевого рівня.

Звання «героя» також отримали веслувальники Андрій Приведа та Олександр Коновалюк, легкоатлетка Вікторія Кравченко та пауерліфтер Дмитро Грицаєнко. Кращими тренерами стали: Олег та Георгій Волощуки, Віктор Слюсар, Ніна Маслова та Сергій Мягков. Поза камерою певна частина тренерів обурюється: краще б гроші, які пішли на це святкування, віддали спортсменам на підготовку або нагородили грошовими призами. Дехто з тренерів ігнорував захід.
Друга частина святкування була присвячена 20-й річниці українського футболу. За останні роки херсонському футболу відзначати особливо немає чого, хіба що перемоги на аматорському рівні, проте футбольна справа все-таки зрушила з мертвої точки. Як мінімум – повернули «Кристал» до професіоналів, де вже не перший день грають «Мир» та «Енергія».

До слова, Віктор Бербенцев отримав звання заслуженого працівника фізичної культури і спорту України. Всі, кого було обділено президентським званням, були відзначені іншими нагородами. А це близько 3-х десятків голів, заступників, членів та начальників. Кращими футболістами стали, зокрема, два Євгени: Кривошейкін та Сопяніченко, Максим Лунеко та Артем Ситало. Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий