Новини - Телерадіокомпанія ВТВ плюс

Ваш улюблений проект на ВТВ плюс?

пятница, 4 ноября 2011 г.

Волейбол. Студентські ігри. Спартакіада. Баскетбол . Волейбол. Хокей

Фінал студентських ігор з волейболу має всі шанси перетворитись на протистояння медиків. Принаймні, на стадії зональних змагань таку заявку вже зроблено. Переможцями першої зони як серед дівчат, так і серед хлопців стали волейболісти Херсонського медколеджу. У другій – юнаки бериславського медучилища і дівчата з педагогічного коледжу. На фінішну пряму вийшли й учні професійно-технічних навчальних закладів у рамках обласної Спартакіади. Серед головних претендентів на перемогу – вихованці суднобудівного ліцею, профучилища №2, комерційного училища та ліцеїв: морського та харчової промисловості.

Безпрограшну серію «Авто-Плази» перервано. У четвертому турі чемпіонату Херсона з баскетболу її здолала команда технічного університету з рахунком 79:64. За відсутності 4-х гравців основи, «автобаскетболісти» зазнають першої поразки. Програшним цей тур виявився і для господарів майданчика – команди «Держуніверситету», яка поступилась Славутичу – 57:62. Найрезультативнішим гравцем став Дмитро Попонін з ХНТУ, у його активі 26 очок та 11 підборів. Чемпіонат з 10-ма очками поки що очолює «Нова Каховка». Ця команда вже провела всі 6 ігор першого кола тому - відпочиває.

Стартувала відкрита міська ліга з волейболу. До участі заявлено 8 чоловічих команд, які розділені на дві групи, і 4 жіночих. На відміну від попередніх, цей чемпіонат вирізнився кількома «веселими» назвами учасників. Такі, як «6 кадрів» і «45 калібр». Проте за підсумками першого туру цим командам не до сміху – 6 та 7 місце в загальному заліку. У лідери одразу вийшов Антонівський «Агроспорт», який з однаковим рахунком 2:0 виграв у команд «Гопри», «Виноградово» та «КЕП». У жіночій групі на перше місце вийшли волейболістки з команди «Віват». У першій грі вони перемогли команду ХДУ - 14:25, 24:26, у другій – «Стимул» 25:22 та 25:20.

Ще одна столична команда потрапила під каток «Дніпра». У чемпіонаті України з хокею херсонці приймали вдома київську «Крижинку». У першій грі, після години безпредметного снування ареною, гості пропустили 16 шайб. Так само жалюгідно кияни виглядали і наступного дня - 13:1. За обидві зустрічі 7 разів відзначився Приймак, тричі Письмак і стільки ж закидав Кругляков. На часі Артур Приймак кращий бомбардир чемпіонату. Від старту перегонів «дніпрята» закинули 61 шайбу, пропустили – 8. Після 6-ти ігор, набравши 18 очок, підопічні Олександра Пойди вийшли на перше місце. За нами розташувались одразу три команди, які набрали по 12 пунктів, – харківська «СДЮШОР», київський «Сокіл» і дніпропетровський «Зеніт». У «Піраній» та «Крижинки» - нулі.

Відео

Комментариев нет:

Отправить комментарий